Jumaat, 7 Disember 2018

P'SANG FRESH | FREE SAMPLE & GIVEAWAY MALAYSIA



Jom jadi 300 orang yang pertama untuk mencuba produk P'sang ini.

Cara-caranya mudah je.

Korang join disini πŸ‘‰ JOIN dan masukkan email.

Kemudian buat pengesahan email.

Tekan Verify me untuk buat pengesahan

Lepas korang buat pengesahan, korang ambil link invite korang tu dan ajak 5 orang kawan untuk join under korang.

Cukup 5 orang kawan yang berjaya daftar, nanti P'sang akan hantarkan link kat email untuk korang isi alamat.

Dan korang akan dapat nikmati P'sang fresh..

Tak tahu mana nak dapatkan link invite tu?

Lepas dah verify, nanti korang akan dapat email sekali lagi. 

Tekan je get your personal blablabla tu.. nanti korang akan jumpa link referral korang.

Apa itu P'sang????

P'sang adalah sejenis alat pencegah kehamilan terbaru dipasaran iaitu kondom. πŸ™ŠπŸ™Š

P/s : Ayat P'sang Fresh itu bukan datang dari kami disini ya.. Harap maklum.

Jom jadi 300 orang pertama untuk mencuba P'sang.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan